SträndFränds

SträndFränds 

Wil je bijdragen aan deze unieke Zwolsche pop-up locatie? Een onvergetelijke activiteit organiseren, gave Strändattributen leveren of helpen tijdens Stränd zelf? Zie jij jezelf een ijsjesboot varen, een bar bouwen / bemannen,  bruggenbingo organiseren, zandkastelen bouwen, een competitie Kübb starten, yoga geven in de ochtenduren of iets héél anders?  Kortom wil jij SträndFränd worden en daarmee deel uitmaken van het fantastische team dat deze eerste versie realiseert? Eeuwige roem door vermelding van jouw naam of bedrijf op de website en Facebook?  Laat het ons weten zodat je een mooi plekje krijgt op het Stränd en de website! Stuur een email naar info@strandzwolle.nl!

De Strändwachters

Met uitzicht op de Peperbus en achter zich het studentencomplex Talentenplein is de grasstrook aan de Pannenkoekendijk in theorie altijd al een perfecte locatie geweest om te ontmoeten, beleven en inspireren, maar had het nog niet de uitstraling of faciliteiten om dat te doen. Dáár moet verandering in komen vonden ‘De Strändwachters’ Gooitske Zijlstra, Geert Kuipers, Emmely LeFèvre, Michiel Bilstra, Viktor van Dijk, Paul van Uden en Fleur Zuidhoek.  

Chillen aan de gracht, met je tenen in het zand, en een drankje plus hapje in de hand op een prachtige plek die meer aandacht verdient, dat was het idee. De Pannenkoekendijk wordt met Stränd tijdelijk door de Strändwachters, in samenwerking met de gemeente, in het zonnetje gezet.

Ondernemers, creatievelingen en strandliefhebbers in hart en nieren, dat zijn de Strändwachters. De variërende achtergronden van artdirector, conceptontwikkelaar, agri-foodspecialist tot marketeer, journalist en projectmanager complementeerden en inspireerden elkaar tot het punt dat de Strändwachters nauwelijks konden wachten om een bak met zand uit te kieperen naast deze mooie gracht van Zwolle. Na vele mails, belletjes, Whats-apphilariteit en vergaderingen fantaserend over boomstammen, akoestische muziek, fabuleuze foodtrucks, schommels, 15 kuub zand en bruggenbingo is het nu echt zo ver; Stränd is een feit!

Stränd had niet kunnen ontstaan zonder de hulp van onze Strändfränds:

Henk Schippers, Arno de Boer, Ton Kolman, Mark Heideveld, Ben Scherluit, Marion Garritsen, Bianca Meekers, Jolanda Boezelman en collega’s…

Djopzz
Buikema_250x250
Zwolle_250x250
Villa_hofvliet
Starlight
Initiatiefrijk_250x250
Deltion_250x250
Studio Waardenburg logo
Dit_is_em
Oostbestfood_v1
Fleur_zuidhoek-de_groot
Van_Beek
Studio_tas
Het_weeshuys
Ebrands
Mrgn
Hekon_valentijn
Gooitz_250x250
Oosterschelde_250x250
Talentenplein_250x250
IQ-media
binthout
Gestift
Zwolse_theaters
13667851_1856594504568408_358142992632855994_o