Het Stränd

Het Stränd is een tijdelijke locatie gelegen aan de Pannekoekendijk: het randje van centrum Zwolle uitkijkend op de Päperbus! Een ‘vergeten’ locatie die nu in het zonnetje wordt gezet met een zomers Stränd! Het is een unieke plek, toegankelijk voor iedereen om met elkaar te ontspannen, borrelen, bijpraten, drinken, eten en vooral…Zomers en Zwolsch genieten!

Met zitzakken, boomstammen, foodtrucks en zand wordt een écht stadsstrand gecreëerd. En, voor de studenten onder ons, met je studentenpas ontvang je mooie korting op het drinken en eten! Stränd is ontstaan in partnerschap met omliggende horeca en buren, en in samenwerking met diverse foodtruckondernemers uit de regio welke elkaar zullen afwisselen op Stränd. Bij slecht weer zoeken we de warmte op van de Zwolse horeca.

Er worden ook diverse activiteiten georganiseerd waarbij eenieder welkom is om aan te haken óf te organiseren. Het Stränd is een open initiatief; iedereen met een leuk idee is meer dan welkom om dit te laten plaatsvinden op het Stränd. Voor mogelijkheden, contact en informatie email naar info@strandzwolle.nl.

Waar
Aan de Pannekoekendijk 10, tussen Villa Hofvliet en Borrelboot Oosterschelde, liggend voor Talentenplein en uitkijkend op de Päperbus. Dè locatie voor het mooiste stadsStränd.

Wanneer
Van 29 juli tot en met 28 augustus 2016 elk weekend van vrijdag tot en met zondag.

Vrijdags van 16.00 – 22.00

Zaterdags & zondags van 11.00 – 22.00

Klik hier voor de uitgebreide agenda